Áprilisi programok a művelődési központban

Áprilisi programok a művelődési központban
A Móra Ferenc Művelődési Központ áprilisi programajánlója a Félegyházi Közlöny hírportálon.
Félegyházára érkezik a Vagonkiállítás

Félegyházára érkezik a Vagonkiállítás
Április 3-a és 8-a között Kiskunfélegyházán lesz látható az Utazó Vagonkiállítás, amely az idei évben először városunkban mutatja be mozgó tárlatát a vasútállomáson. A megnyitó április 3-án, hétfőn 11 órakor lesz. Köszöntőt mond Csányi József polgármester. Vendég Forgács János, holokauszt túlélő, és Isabelle Poupart, kanadai nagykövet asszony.
Húsvét, Belmondoval

Húsvét, Belmondoval
Április 13-án, ezúttal csütörtökön folytatódik a művelődési központ filmklubja. Este 7 órakor az 1984-ben készült, nagysikerű Kellemes húsvéti ünnepeket! című francia vígjátékot vetítik, Jean-Paul Belmondo főszereplésével. Az előadás ingyenes.
V. BMX és Roller Jam Session, Szank

V. BMX és Roller Jam Session, Szank
A szanki Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és IKSZT és a helyi önkéntes fiatalok minden érdeklődőt várnak április 22-én, szombaton 10.30-tól a szanki sportpályán tartandó V. BMX és Roller Jam Sessionre. A versenyre roller, amatőr BMX és profi BMX kategóriákban lehet nevezni. Zsűri: A szervezők által felkért 4 fős társaság, akik szubjektív pontozással döntik el a verseny rangsorát.
Pásztorórák Félegyházán

Pásztorórák Félegyházán
„Pásztorórák Félegyházán” címmel mutatkozik be a kiskunhalasi Pásztortűz Egyesület április 8-án, szombaton 14 és 18 óra között a Kiskun Múzeumban.
Ismét Félegyházán Pusker Júlia

Ismét Félegyházán Pusker Júlia
Az idei tanévben már másodszor ad koncertet a művésznő Kiskunfélegyházán. A jelenleg Brüsszelben tanuló fiatal tehetség budapesti hangversenye előtt március 30-án, csütörtökön, 18.30-kor műsorának egy részét bemutatja a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola nagytermében (6100 Kiskunfélegyháza, Batthyány utca 12-16. III. emelet). A belépés díjtalan.
III. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo

III. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo

"Ne légy bolond, tégy az egészségedért!"

Harmadik alkalommal rendezik meg a Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo című programot a Móra Ferenc Művelődési Központban. Ezúttal április 1-jén, szombaton 10 és 17 óra között várják az érdeklődőket. Az Egészség Világnapja alkalmából köszöntőt mond Garai Erzsébet, az MFC Dialízis Központ főápolója, Aranyanyu-díjazott szakember.
Tavaszi virágünnep

Tavaszi virágünnep
Ismét megrendezi a tavaszi virágünnepet a Móra Ferenc Művelődési Központ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatával közösen április 22-én, szombaton 8 és 15 óra között a Petőfi téren. A programhoz kapcsolódóan hetedik alkalommal hirdeti meg a helyi önkormányzat és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a "Tegyük virágosabbá városunkat!" városszépítő versenyét. Jelentkezési lap letölthető a...
Kürti Lászlóné kiállítása

Kürti Lászlóné kiállítása
Kürti Lászlónénak, a Holló László Képzőművész Kör alkotójának nyílik kiállítása március 31-én, pénteken 17 órakor a Szakmaközi Művelődési Házban. Műsorral közreműködik Zsirmik István és Fődi Ágnes. A tárlat április 10-éig látogatható hétköznap 9 és 18 óra között.
Áprilisi programok a városi könyvtárban

Áprilisi programok a városi könyvtárban
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár áprilisi programajánlója a Félegyházi Közlöny hírportálon.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]