Megszüntetik a bűzt a József Attila iskolában

Megszüntetik a bűzt a József Attila iskolában
Gyakran­ elviselhetetlen bűzben kell a diákoknak tanulniuk a József­ Attila Általános Iskolában.
Új sör a félegyházi piacon

Új sör a félegyházi piacon
Új sörrel jelentkezik a komoly megújulási folyamatban lévő Bäder Sörfőzde. A kiskunfélegyházi kisüzem a Félegyházi Stout után most egy Strong Ale-t mutatott be.
Gyümölcsös ültetvények összeírása

Gyümölcsös ültetvények összeírása
A Központi Statisztikai Hivatal a címjegyzékén szereplő gazdaságok számára kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, amely március 1-je és április 16-a között zajlik. Az adatfelvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: (OSAP 2419) Gyümölcsös ültetvények összeírása, 2017.
Játszanak, hogy fejlődjenek

Játszanak, hogy fejlődjenek
A Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola rendhagyó keretek között is keresi a lehetőségeket a gyerekek képességeinek fejlesztésére. A tanév elején társasjátékszakkört indított ötödikeseknek és hatodikosoknak azzal a céllal, hogy fejlődjön a logikus gondolkodásuk, problémamegoldó képességük, kommunikációs készségük.
Bértámogatás a cégeknek

Bértámogatás a cégeknek
Nagyszabású és hosszú távú képzési és foglalkoztatási programokat indítanak Bács-Kiskun megyében a megyei önkormányzat és konzorciumi partnerei, uniós támogatás igénybevételével. Cél a munkaerőpiac bővítése, a foglalkoztatás növelése, ezáltal a térség gazdaságának élénkítése és a lakosság életszínvonalának emelése. Az úgynevezett Paktumszervezet Irányító Csoportja és a Paktumszervezeti Tagok...
Állásajánlatok

Állásajánlatok
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségének legfrissebb állásajánlatai az alábbiakban olvashatók. További információ a Kiskunfélegyházi Járási Munkaügyi Kirendeltség címén kérhető: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 4-5., Tel.: 76/795-065.
Márciusi programok a művelődési közpotban

Márciusi programok a művelődési közpotban
A Móra Ferenc Művelődési Központ márciusi programajánlója a Félegyházi Közlöny hírportálon.
KÖSZI farsang a Rocktárban

KÖSZI farsang a Rocktárban

Új év, új lendület és nagy lelkesedés - így indul neki a KÖSZI klub a 2018-as évnek. 

Farsangi mulatságot és jelmezversenyt rendez a KÖSZI Klub, azaz a Kiskunfélegyházi Önkéntes Szervező Ifjúság közössége. A február 23-án, pénteken 18 órakor kezdődő eseményt a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen szervezték meg. Minden korosztályt szeretettel várnak a Rocktárba. 
Akik komolyan vették az esküt

Akik komolyan vették az esküt
Fiatalos, kedves házaspár fogadott a Bajza utcában, amikor a Házasság hete apropóján a tartós párkapcsolat fontosságáról, megtarthatóságáról érdeklődtem. Makány Nándor és felesége, Marika néni már több mint ötven esztendeje kötötték egybe életüket. Öt évtized nem kevés idő, egymás iránti szeretetük mégis töretlen. Azt, hogy mi a tartós kapcsolat titka, így összegezték: – Mindig, minden körülmények...
Bács-Kiskun megye is felkészült a választásokra

Bács-Kiskun megye is felkészült a választásokra
Választásszakmai felkészítő fórumot tartott a Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Iroda a helyi választási irodák vezetői és helyetteseik részére. Február 21-én a települési jegyzők tették le esküjüket.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]