Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog...

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"...
A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete és a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt a Születés Hete alkalmából a kibővített Betűbölcsi keretében tartandó programjára. A rendezvényre a Hattyúházban kerül sor május 2-án, kedden 9.30-tól.
Meghallgatást tart az X-Faktor stábja Kiskunfélegyházán

Meghallgatást tart az X-Faktor stábja Kiskunfélegyházán
Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el a Móra Ferenc Művelődési Központba! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz… Nevezd be őt!
Koncertritkaság Kiskunfélegyházán

Koncertritkaság Kiskunfélegyházán
Közös koncertet ad Pusker Ágnes és Pusker Júlia április 27-én, csütörtökön 18 órakor a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola Nagytermében. Zongorán közreműködik Pusker Imre. A belépés díjtalan.
Múzeumtúra Nagykőrösre

Múzeumtúra Nagykőrösre

Arany-év Nagykőrösön

A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez április 28-án, pénteken Nagykőrösre. Program: az Arany János Kulturális Központban rendezett - 200 éve született Arany János című kiállítás és a református templom megtekintése, majd városi séta. Az utazás Kecskemétig vonattal, Kecskeméttől Nagykőrösig busszal történik. A menetjegyeket mindenki egyénileg rendezi. Indulás időpontja: április 28., péntek,...
Hangverseny Kodály Zoltán emlékére

Hangverseny Kodály Zoltán emlékére
A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete szeretettel hív mindenkit a zeneszerző születésének 135. és halálának 50. évfordulója alkalmából április 22-én, szombaton 17 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban tartandó Kodály Emlékhangversenyre.
Matinékoncert

Matinékoncert
Matinékoncertet ad a 30 éves Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar április 23-án, vasárnap a Kiskun Múzeum udvarán. 9.30-tól Varga Mihály mesemondó előadásával „melegíthetnek” be a gyerekek, mielőtt 10 órakor megkezdődne a koncert, amelynek műsorát a legkisebbeknek kedves dallamokból állították össze. A délelőtt házigazdája Lukácsházi Győző lesz. Eső esetén a koncertet a Kossuth Lajos...
 Műsorváltozás a szabadegyetemi előadáson

Műsorváltozás a szabadegyetemi előadáson
Elmarad Végvári Tamás, Kajakkal Európa körül című előadása a városi könyvtár földrajzi szabadegyetem sorozatában április 20-án, csütörtökön 17 órakor. Helyette dr. Szilassi Péter, az SZTE Természeti, Földrajzi és Geoinformatikai Tanszékének docense mutatja be kalandozásait a Kárpátoktól a törökországi hegyekig címmel. Bevezetőt mond Bense Zoltán földrajztanár, hegymászó. Támogató a Nemzeti Kulturális...
Közelről...

Közelről...
Közelről címmel nyílik meg Rátkai Zsuzsa, a Holló László Képzőművész Kör tagjának kiállítása április 21-én, pénteken 17 órakor a városi könyvtárban. A tárlatot Rosta Ferenc alpolgármester ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A kiállítás május 16-áig látogatható.
V. BMX és Roller Jam Session, Szank

V. BMX és Roller Jam Session, Szank
A szanki Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és IKSZT és a helyi önkéntes fiatalok minden érdeklődőt várnak április 22-én, szombaton 10.30-tól a szanki sportpályán tartandó V. BMX és Roller Jam Sessionre. A versenyre roller, amatőr BMX és profi BMX kategóriákban lehet nevezni. Zsűri: A szervezők által felkért 4 fős társaság, akik szubjektív pontozással döntik el a verseny rangsorát.
Húsvéti táncház

Húsvéti táncház
Táncházat szervez húsvéthétfőn, április 17-én a Padkaporos Táncegyüttes a Szakmaközi Művelődési Házban. A táncházban folkkocsma is üzemel, ami azt jelenti, hogy italt nem, de "harapni valót" (húsvétvasárnapról maradt ínyenc falatokat) lehet vinni. Muzsikál a szegedi Ménkű zenekar.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]