Tárt kapuk - nyitott nap a múzeumokban

Tárt kapuk - nyitott nap a múzeumokban
Március 25-én, szombaton díjmentesen látogatható 9 és 17 óra között a Kiskun Múzeum, 9-13 óráig a Móra Ferenc Emlékház. A Petőfi Sándor Emlékház felújítás miatt jelenleg zárva tart.
Szabó Magda félegyházi levelezései

Szabó Magda félegyházi levelezései
A Kiskun Múzeum szeretettel hív minden érdeklődőt dr. Szabó Imre, a Kiskunfélegyházi Író-olvasó Klub vezetőjének előadására. A rendezvény március 22-én, szerdán 17 órakor kezdődik. Témája: 100 éve született, 10 éve hunyt el Szabó Magda író - Szabó Magda félegyházi levelezései.
500 éve kezdődött a hitújítás

500 éve kezdődött a hitújítás
Szépirodalom a protestáns költők és írók tollából címmel dr. K. Csontosné Tompa Anna nyugalmazott pedagógus előadására kerül sor a városi könyvtárban. A reformáció, azaz a hitújítás közelgő 500. évfordulója alkalmából szervezett irodalmi est március 23-án, csütörtökön 17 órakor kezdődik a Hattyúházban. 
Internet Fiesta a könyvtárban

Internet Fiesta a könyvtárban
Március 22-e és 29-e között különleges programokkal várják az olvasókat a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban, hiszen az Internet Fiesta programsorozat keretében a világhálóval kapcsolatos előadásokon, élménybeszámolókon vehetnek részt az érdeklődők.
Adóváltozások – 2017

Adóváltozások – 2017
Az őstermelőket és családi gazdaságokat érintő 2017. évi adóváltozásokról tart ismertetőt Szabó Gábor, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának osztályvezetője. Az ingyenes előadás március 21-én, kedden 17 órakor kezdődik a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.
Kincses Kecskemét

Kincses Kecskemét
Az intézményi házigazda, dr. Rosta Szabolcs múzeumigazgató bevezető szavai után Rausch Sándor, a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés alelnöke mond köszöntőt egy újabb rangos közgyűjteményi eseményen, múzeumi ünnepen.
Jótékonysági birkózó bál

Jótékonysági birkózó bál
A birkózók jótékonysági bálját rendezik meg április 8-án, szombaton 19 órától a Constantinum Sportcentrumban. Vacsora: aperitif, sültestányér vagy marhapörkölt. Közreműködik a Hangulat Zenekar. A szervezők tombolatárgyak felajánlását szívesen fogadják. Belépőjegy 4 ezer forint, amely a Tourinform Irodában kapható a Kossuth utca 1. szám alatt. A bál bevételét a birkózó egyesület növendékei edzési...
Márciusi filmklub

Márciusi filmklub
Folytatódik a Móra Ferenc Művelődési Központ filmklubja. Március 17-én, pénteken 19 órakor a Rómeó és Júlia című filmet vetítik. Az előadás ingyenes.
Fuss vagy tekerj! Jön az 5. NYAKVÁGÓ! 

Fuss vagy tekerj! Jön az 5. NYAKVÁGÓ! 
A nyár vége – kora ősz immár hagyományos eseménye a Kecskemét mellett, Ballószögön rendezendő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, amely az Alföld egyik leghangulatosabb, terepen tartandó versenye. Szeptember 3-án, vasárnap a futók 3 km, 7 km, 14 km és 22,5+ km-es távokon, míg a kerékpárosok 22,5 km-en tehetik próbára magukat. A legkisebbek a sportcentrumban, a 400 m-es távon rendezett versenyen ismerkedhetnek a...
Múzeumtúra Budapestre

Múzeumtúra Budapestre
A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez március 17-én, pénteken, Budapestre. A program során meglátogatják a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárat, valamint a „Nyomot hagytak - évszázadok, személyiségek, aláírások” című kiállítást. A múzeumtúrára jelentkezni a 06/70/221-1608-as telefonszámon lehet.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]