Helyi hírek 2016. október 28. 12:00

Forgalomkorlátozások a temetők környékén

Forgalomkorlátozások a temetők környékén
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya felhívja az október 29-e és november 1-je között a Felső- és Alsótemetőkbe látogató autósok, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra kerül sor:

 

  • A Nádasdy utca - Károlyi Mihály utca és a temető közötti szakaszán mindkét oldalon tilos lesz a megállás, parkolás, illetve ezt a szakaszt egyirányúsítják, gépjárművel csak a Károlyi Mihály utca felől lehet behajtani.

  • A Felsőtemető parkolójából kihajtó járműveknek kötelező haladási irány lesz a B. Szabó József utca felé, így ők a temetőt csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház) felé tudják elhagyni.

  • Az Alsótemetőnél a Jókai utca temető felőli szakaszán és az Irányi Dániel utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felőli oldalon tilos lesz megállni október 28-án kora délutántól november 1-jén estig.

 

Mind a Felsőtemető, mind az Alsótemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárműveket fogják beengedni. A Felsőtemetőnél az érintett gépjárműveknek a temetőt az északi, Radnóti utca felőli kapun kell elhagyni, mert a temetői utat egyirányúsítják közlekedésbiztonsági okokból.

Kérik az érintett lakókat, közlekedőket, hogy fenti változásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat, továbbá a forgalomterelésben, irányításban résztvevő rendőrök, polgárőrök munkáját a közlekedési szabályok és az iránymutatásaik betartásával segíteni szíveskedjenek.

A temetők október 29-e és november 1-je között 6 órától 22 óráig tartanak nyitva. A temetőkben csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni.




 

Kövessen minket a Facebookon is!