Helyi hírek 2016. november 6. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi harminckettedik vasárnap - 2016. november 6. A hét ünnepei: Szerda: A Lateráni Bazilika felszentelésének ünnepe. Csütörtök: Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító ünnepe. Péntek: Tours-i Szent Márton püspök emléknapja. Szombat: Szent Jozafát püspök és vértanú emléknapja.

1. Ma (vasárnap) délután ½ 5-től imaórát tartanak papi és szerzetesi hivatásokért a templomban.

2. November 7-én, hétfőn délelőtt 9 órától nagytakarítást és tereprendezést tartanak a Közösségi Házban. Kérik, hogy aki teheti és kedve is van hozzá, menjen el segíteni.

3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. November 9-én, szerdán a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szervezésében délután 5 órakor előadást tart Rónaszéki Gábor plébános „Az irgalmasság cselekedetei a Bibliában és napjainkban” címmel az Ótemplom felújított Közösségi Házában, a Jókai u. 28. szám alatt. Ez az alkalom a Közösségi Ház megnyitója és megáldása is lesz egyben. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Szeretettel hívják a kedves híveket november 11-én, pénteken este ½ 7-re a Desperado étteremben tartandó jótékonysági borkóstolóra és borvásárra. Az est vendége a Selb Családi Pincészet lesz. A megvásárolt borok árának felével a rászoruló családok karácsonyi ajándékozását támogathatják. Részvételi szándékukat a korlátozott létszám miatt kérik, hogy a templomi plakáton feltüntetett telefonszámon jelezzék.

6. November 11-én, pénteken este a jótékonysági borkóstoló és borvásár miatt az ifjúsági hittanórák kivételesen elmaradnak.

7. Akik még nem fizették be az idei egyházi adójukat, havan rá lehetőségük, kérik, hogy a következő hetekben tegyék meg.

8. Jövő évi naptárak, kalendáriumok valamint az Új Ember és a Keresztény Élet újságok megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!




 

Kövessen minket a Facebookon is!