Sport 2016. november 5. 17:20

Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK

Képgaléria
Peches mérkőzésen veszített pontokat a KHTK
Emberelőny, számtalan kihagyott helyzet és mellé rúgott büntető vezetett a Kiskunfélegyházi HTK pontvesztéséhez a Kiskunhalasi FC ellen a Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A vendégek hamar emberhátrányba kerültek, ennek ellenére egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést (0-1). A KHTK nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, a második félidőben kapuja elé szegezte ellenfelét. Az egyenlítés még sikerült, de a győzelmet jelentő gól nem született meg. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Két jó formában lévő csapat találkozott november 5-én a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Kiskunfélegyházi HTK legutóbbi hat mérkőzését megnyerte, a vendég halasiak hármas győzelmi szériát produkáltak.

Félegyházi helyzetekkel és halasi kiállítással kezdődött a mérkőzés, hazai gól nem született, de a halasi játékos piros lapja miatt emberelőnybe került a KHTK.

A létszámfölény ellenére a vendégek örülhettek az első gólnak, egy hátul eladott labdára csaptak le, a ziccert értékesítették. (0-1)

Sok hibával játszott a KHTK, a vendégek szervezett védekezéssel őrizték előnyüket.

A második félidőben magasabb fordulatszámra kapcsoltak a félegyháziak és egy szabálytalanság után 11-eshez jutottak. A rosszul elvégzett büntető a kapu mellé szállt, az egyenlítés elmaradt.

Az idő előrehaladtával egyre nagyobb félegyházi fölény alakult ki, Palásti Sándor közeli lövésével kiegyenlítődött az állás. (1-1)

A vendégek taktikusan húzták az időt és 10 emberrel védekezve a hajrában kibekkelték a mérkőzést. A legnagyobb félegyházi helyzet a kapufán csattant, a KHTK balszerencsés mérkőzésen veszített pontokat.

 

Értékelés:

Szabó István (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK):

- Sokáig emberelőnyben játszottunk, az utolsó halasi védő felrúgta a játékosom, amiért piros lapot kapott. Gólt nem szereztünk az akcióból, viszont az emberelőnyt sem használtuk ki. Létszámfölényben támadtunk, az ellenfél védekezésre rendezkedett be és odaajándékoztunk nekik egy gólt. Sok helyzetet kidolgoztunk, egyenlíteni sikerült, de a befejezésekbe hiba csúszott. Hat meccses győzelmi sorozatunk szakadt meg, kezünkben volt a győzelem, de nem éltünk a lehetőségekkel.

 

Bács-Kiskun Megyei I. 13. ford. 11.05.

Kiskunfélegyházi HTK – Faddikorr-Kiskunhalasi FC (0-1) 1-1

Gólszerzők: 61. p. Palásti Sándor ill. 15. p. Sorin Amariutei

Piros lap: 9. p. Simtchatcha Steve (Kiskunhalas)

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!