Helyi hírek 2016. november 7. 15:30

Győztek a kadett fiúk

Győztek a kadett fiúk
Harmadik fordulójához érkezett a regionális kadett kosárlabda bajnokság, amely során Szentesre látogattak a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei. A városban az elmúlt évek során félegyházi csapat még nem nyert, így mindenki bízott benne, hogy ezt a negatív sorozatot ezen a mérkőzésen meg tudják szakítani.

Szentesi KK - Félegyházi TSI 51 : 66
( 10:23, 11:17, 14:18, 16:8 )

FTSI: Gémes Kristóf 18, Huszka Bendegúz 16, Bozóki Márton 15, Zsigó Barnabás 6, Szeri Gábor 5, Kincses Barnabás 4, Messzi-Szabó Dominik 2, Molnár Ádám -, Kis-Czakó Máté -, Szűcs Tibor -, Koncz Gábor -, Német Donát -.
Edző: Simon Zoltán


Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, az első negyedet nagy különbséggel meg is nyerték, amit a második negyedben is tudtak növelni, a félidő 21:40-re alakult. A harmadik negyed elején fej-fej mellett haladtak, nem tudták jelentősen növelni előnyüket, így harminc perc után 35:58-at mutatott az eredményjelző a félegyháziak javára.

A záró felvonásban minden játékos pályára lépett, amit az ellenfél ki is használt, a végére ugyan csökkentett hátrányából, de az 51:66-os végeredményhez már kevés volt az erejük. Az FTSI játékosai 
mindvégig fegyelmezetten kosárlabdáztak, a hibák ellenére is, de sikerült győztesen elhagyni a szentesi sportcsarnokot.

A következő mérkőzésükre november 11-én, pénteken kerül sor, amikor a Nagykőrösi Sólymok ellen lépnek pályára Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban.


Fotó: archív


 

Kövessen minket a Facebookon is!