Sport 2016. november 10. 09:00

Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon

Képgaléria
Ezüstérmet szerzett Mátrai Klaudia az országos magyar bajnokságon
Az ezüstérem is szépen csillog, kiváló bokszolással második lett Mátrai Klaudia az Érden megrendezett (11.02-05.) junior női országos magyar bajnokságon. A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának 16 éves versenyzője 52 kilogrammban lépett ringbe. Előbb egy ceglédi, majd egy egri bokszolót búcsúztatott. A fináléban véleményes ítélet után egy vecsési versenyzővel szemben maradt alul.

Mátrai Klaudia nyár óta készült az országos bajnokságra, az eredménynek köszönhetően a magyar válogatott edzőtáborába is meghívót kapott. Elmondása szerint kicsit letörte a döntőbeli vereség, de igyekszik továbblépni és erőt meríteni a versenyből.

- Feldolgoztam a fináléban elszenvedett vereséget, de maradt bennem tüske. Jobbnak éreztem magam a döntőben, de a pontozóbírók másképp látták. Próbáltam a legjobbamat nyújtani, súlycsoportomban heten léptünk ringbe. Jól ment a boksz, kis szerencsével az aranyérem is meg lehetett volna. Készülök tovább, nem szegte kedvem a vereség.

További hír a KHTK Ökölvívó Szakosztályának háza tájáról, hogy a serdülőkorú Lőrincz Róbert ugyancsak részt vesz a magyar válogatott edzőtáborában. Az év végi program kapcsán Mihály János szakosztályvezető elmondta, több pofon partin is elindulnak, valamint a kezdő tehetséges és sportolni vágyó gyermekeket is várják hétfőtől-péntekig 17 órától.

 

 

G. Z.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!