Helyi hírek 2016. november 13. 09:30

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi harmincharmadik vasárnap - 2016. november 13. A hét ünnepei: Szerda: Skóciai Szent Margit emléknapja. Szombat: Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe.

1. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége. Szeretettel várják az érdeklődőket.

2. November 18-án, pénteken este 7 órakor ifjúsági mise lesz a Kalmár Kápolnában. Minden fiatalt szeretettel hívnak és várnak.

2. November 20-án, a jövő vasárnapi perselygyűjtést a Karitász javára tartják. Szent Erzsébet jótékonykodó szeretetéhez kapcsolódva segíthetik ezzel a gyűjtéssel a Katolikus Karitász munkáját. Nagylelkű adományaikat előre is köszönik!

3. November 20-án, Krisztus király vasárnapján a ½ 11-es szentmise keretében áldják meg a jubiláló házaspárokat. Bejelentkezni a megáldáshoz a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet.

4. Péntek esténként ½ 7-től 8 óráig bérmálásra felkészítő ifjúsági hittant tartanak a plébánián, Rónaszéki Gábor plébános vezetésével. Szeretettel várják elsősorban azokat a 14 év feletti fiatalokat, akik még nincsenek megbérmálva, vagy akik kedvet éreznek ahhoz, hogy bekapcsolódjanak ebbe a közösségbe.

5. November 22-én, kedden az esti szentmise után megkezdik az énekkari próbákat. Várják a régi és az új énekkari tagokat!

7. Jövő évi naptárak, kalendáriumok valamint az Új Ember és a Keresztény Élet újságok megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!