Helyi hírek 2016. november 20. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi harmincnegyedik vasárnap, Krisztus, a mindenség királya - 2016. november 20.

1. Most vasárnap délelőtt a ½ 11-es szentmise után az egyházközség képviselő-testületének gyűlése lesz a plébánián. Kérik, hogy a testület tagjai a szentmisén és a gyűlésen vegyenek részt!

2. A filmklub következő vetítése november 25-én, pénteken este lesz a plébánián a szentmise után

3. A Szent István Karitász Csoport jótékonysági tartósélelmiszer-vásárt szervez a TESCO áruházban november 25-én, pénteken, 26-án, szombaton és 27-én, vasárnap. Kérik, hogy vásárlással segítsék a karitász csoport akcióját. 

4. November 26-án, szombaton délelőtt 9 órára várják a plébánián azokat a gyerekeket, aki szeretnének részt venni a karácsonyi betlehemes játékban.

5. A „Népi ájtatosság emlékei” címmel kiállítás nyílik a Kiskun Múzeumban november 26-án, szombaton délután 3 órakor. Tájékoztató plakát a templomi hirdetőtáblán olvasható.

6. Adventi gyertyagyújtás lesz a polgármesteri hivatalnál szombaton este 5 órakor. A szervezők hívnak és várnak mindenkit!

7. November 27-én, jövő vasárnap, advent első vasárnapjával elkezdődik az új egyházi év.

8. November 28-án kezdik írni a következő évi szentmiséket. Akik szeretnének szentmisét mondatni 2017-ben, menjenek be a plébániára időpontot egyeztetni!

9. Betlehemkészítő pályázatot hirdet a templom. Pályázni bármilyen anyagból készült alkotással lehet.

10. Kapható képes, lapozható fali, asztali naptár és karácsonyi képeslap a sekrestyében és a plébánián.




 

Kövessen minket a Facebookon is!