Helyi hírek 2016. november 24. 09:30

Megújult játékbirodalom várta a Babóca csoportot a Darvas téri óvodában - videóval

Képgaléria
Az őszi szünet után, visszatérve az óvodába, meglepő élmény fogadta a Darvas téri Százszorszép Óvoda Babóca csoportját. Csoportszobájuk frissen festve, új burkolattal, székekkel és asztalokkal, ráadásul egy játszó-galériával várta őket. Az apróságok és az óvoda vezetése november 23-án örömteli játékkal, énekkel köszönte meg a szülőknek, az önkormányzatnak, hogy megújult, szép környezetben tölthetik mindennapjaikat. A csoportszoba ünnepélyes átadásakor Félegyháza testvértelepülésének, Braunfelsnek is megköszönték a berendezési tárgyakat, az új „bábszínházukat”.

Az ünnepségen Fricska Gyöngyi tagintézmény-vezető megköszönte mindazok munkáját, akiknek köszönhetően igényes, szépen kialakított környezetben várhatja az óvoda a Babóca csoportot. Elmondta, hogy a csoportszoba megújulását többen anyagi támogatással, mások szakipari munkájukkal, ötleteikkel segítették. Kiemelte Gáll Rezső, Retkes Róbert, Szabó László, Botos Flórián és Nagy János hozzájárulását. Köszönetet mondott Dobák Sárának is, aki közreműködött abban, hogy a Félegyháza testvérvárosának, Braunfels adományában részesülhessen az óvoda.

Csernus Krisztina intézményvezető arról is szólt, hogy a testvértelepülés által minden  félegyházi óvoda gyarapodott bútorokkal, játékeszközökkel. Minden félegyházi óvodás kisgyermek családjának megköszönte, hogy a fenntartó támogatása mellett, a szülők nagyon sokat tesznek annak érdekében, hogy a csemeték egészséges, korszerű, esztétikus környezetben tölthessék óvodás éveiket.

s. r.





 

Kövessen minket a Facebookon is!