Helyi hírek 2017. január 5. 07:30

Tabuk nélkül a hitről, a vallásról

Tabuk nélkül a hitről, a vallásról
Kötetlen beszélgetésre invitálja a fiatalokat Rónaszéki Gábor plébános minden hétfőn fél 7-től a Jókai utca 28. szám alatti Közösségi Házba. Az ifjúsági hittanra hívő és nem hívő fiatalok egyaránt mehetnek, akik szívesen beszélgetnének tabuk nélkül a hitről, a vallásról, az egyházról, akik szeretnék feltenni az őket foglalkoztató kérdéseket, és örömmel fogadnák az arra szeretettel és megértéssel adott válaszokat.


– Mindannyian megtapasztaljuk életünk folyamán, hogy oly kevés időnk marad a legfontosabb dolgokra, az élet alapkérdéseire. Pedig nagy szükség lenne ezek átgondolására. Azok az idők már elmúltak, amikor a társadalom szégyennek tartotta a hitről való beszélgetést. Ez persze nem jelenti azt, hogy kötelező hívőnek lenni, de azért attól érdemes félni, hogy nem találjuk meg az életünk értelmét – fogalmaz Rónaszéki Gábor plébános abban a fiatalokat megszólító levélben, amit a napokban minden félegyházi iskolába elküld, mintegy meghívóként.

Kedves Fiatalok! Éljetek a felkínált lehetőséggel!

További információért keressétek Rónaszéki Gábor plébánost a 30/9394-377 telefonszámon, vagy emailben a [email protected] címen!


Fotó: illusztráció



 

Kövessen minket a Facebookon is!