Helyi hírek 2016. december 2. 15:30

A Batthyány iskola diákjainak sikere a PG-ben

Képgaléria
 A Batthyány iskola diákjainak sikere a PG-ben
A Szent Benedek Iskola Kiskunfélegyházi PG Tagintézménye november 29-én harmadik alkalommal rendezte meg a Szent Benedek Informatikaversenyt, amelyre 94 fő nevezett, 22 tanuló a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából.

A verseny 4 részből állt. Először számítógépes szövegszerkesztés volt a feladat, amelyet táblázatkezelés, majd prezentációkészítés követett. A táblázatot Excel, a prezentációt PowerPoint programban készítették el a tanulók. Utoljára egy teszt volt, amelynek hardverismeret volt a témája. Az első tízbe 5 „batthyányis” diák jutott. 

A 2. helyet Csőke Nóra, 8. m osztályos tanuló szerezte meg,  csupán 1 ponttal maradt alul az első helyezett kecskeméti Hornyák Máté versenyzőtől.

A 3. helyezést Sikár Evelin, 8. m osztályos tanuló ért el, 5. lett Koncz Gábor, 8. m. 6. helyezett Csáki Dóra, 7. m osztályos tanuló, a 10. helyen Kovács Zsombor, 7. m osztályos tanuló végzett. Mindannyian a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai.

Felkészítő tanár Szederkényi Barbara.

Az első három helyezett informatikai csomagot, az első 10 pedig informatikai vásárlási utalványt nyert a PC Varázsló Kft. támogatásával.

Bense Zoltán

Fotó: A Szent Benedek Iskola Facebook-oldala 



 

Kövessen minket a Facebookon is!