Program 2016. december 6. 14:30

Növendékkoncert a Rocktárban

Növendékkoncert a Rocktárban
A Rocktár Élőzenei Bázis eddig nyolc éves történetében először évzáró NÖVENDÉKKONCERT lesz december 9-én, pénteken 19 órakor, hogy megmutassuk, nálunk "miből is lesz a cserebogár".


Köszönhető ez a szorgalmas gyerkőceinknek, akik a 2009-ben elindult Rocktárborban és könnyűzenei oktatásunkon kezdték a műfajt kis nyolc-tíz évesként, mára pedig tehetséges serdülőként viszik tovább az élőzenei önkifejezés felszabadító, bátorságot adó, de ugyanakkor helyes felhasználás esetén örömszerző és értékteremtő lángját. Számukra a színpad már nem csak álom, hanem reményeink szerint rendszeres valóság. Közülük is kikerülhet pár év múlva egy-két országos hírű előadóművész.

Szeretettel várunk mindenkit erre a rendhagyó, hagyományteremtő eseményre. A fellépő fiatalok számára jelenleg a legnagyobb megtiszteltetés, ha minél többen kíváncsiak rájuk, és meghallgatják produkcióikat. Alsó korhatár nálunk nincs. Családokat, apróságokat és nagyszülőket egyaránt szeretettel várunk. 

Egy kis ízelítő diákzenekaraink produkcióiból, amit végül a tehetségkutatós Shelters együttesü nagyszínpados koncertje zár: Stevie Ray Vaughan: Little wing, Pride and joy, Jimi Hendrix: Purple haze, Scott Henderson: Dolomite, Carlos Santana: Samba pa ti, Led zeppelin: Black dog és még sok világhírű dallam.

Ónodi Árpád
Plain Rock Egyesület





 

Kövessen minket a Facebookon is!