Helyi hírek 2016. december 8. 14:30 Forrás: baon.hu - Popovics Zsuzsanna

Az elhunyt kismama családjának gyűjtenek

Az elhunyt kismama családjának gyűjtenek
Magzati embólia következtében meghalt egy apostagi kismama a dunaújvárosi kórház szülészetén, még november közepén. Ez egy nagyon ritka és veszélyes szövődmény, amit csak kevesen élnek túl.


A negyedik gyermekével vajúdó asszonynak előbb leállt a légzése, majd a szíve, az oxigénhiányos állapot bő negyedóráig tartott - adta hírül a baon.hu. Az újszülött életét megmentették. Az egészséges kisfiút azonnal egy budapesti kórház újszülött osztályára szállították, megfigyelésre. Az édesanya életéért még két napig küzdöttek a dunaújvárosi kórházban. Sikerült újraéleszteni, de légzését, keringését gépek működtették. A mélyaltatásból már nem ébredt fel, november 24-én összeomlott a keringése és meghalt. Férje négy gyerekkel maradt egyedül.

A tragédiát szenvedett, gyászoló család megsegítésére gyűjtést hirdetett az apostagi önkormányzat. Az édesapa hozzájárult a külső segítség elfogadásához, elsősorban négy gyermeke felnevelése érdekében – áll a gyűjtési felhívásban. A segíteni szándékozók a Fókusz Takarékszövetkezet Apostagi Kirendeltségén vezetett 51700454-10003592 számú bankszámlaszámra juttathatják el adományaikat, Szűcs Krisztián nevére.




 

Kövessen minket a Facebookon is!