Helyi hírek 2016. december 12. 09:30

Körkérdés: Milyen éve volt?

Képgaléria
Körkérdés: Milyen éve volt?
Valakinek gyorsan, másnak lassan, kevésbé mozgalmasan telt a 2016-os esztendő. Az év végéhez közeledve számot vethetünk, átgondolhatjuk kitűzött céljainkat és megfogalmazhatjuk elvárásainkat a jövővel kapcsolatban. Körkérdésünkben annak jártunk utána, hogy milyen évet búcsúztatnak a félegyháziak, és milyen reményekkel várják az új esztendőt.

 

Feketű Henrietta (20)

Változásokkal teli éven vagyok túl. 2016-ban költöztem Félegyházára, önálló, felnőtt életet kezdtem. A nehézségek ellenére pozitívan látom a jövőt, próbálom magamat fejleszteni. Új munkahelyet találtam, ahol a 2017-es esztendőben sikereket szeretnék elérni.

 

Bata Zoltán (68)

Nyugdíjasként nehéz év volt a mostani, kevés a járandóságom, emiatt jelenleg is dolgozom. Az egészségem 70 felé közeledve is jó, évközben a családommal, unokámmal foglalkozok. Pesszimista vagyok a jövőt illetően, a kis emberek élete továbbra sem könnyű. Ha nem leszek beteg, akkor már boldog leszek.

 

Mihály Jánosné (63)

A magánéletemet tekintve jó évet zártam. Akadnak egyéb dolgok a közéletben, amikkel nem értettem egyet, de elfogadom. Napközben unokázom, nagyon jó nyugdíjas éveim vannak és szerencsére a férjem is nyugdíjba vonult. Boldog a családom, a gyermekeim sikeresek a munkahelyükön és a magánéletben egyaránt. Nagycsaládba születtem, öten vagyunk testvérek, összességében mindenki sikeres évet zárt. Vidáman telnek a napjaim, ami segít abban, hogy pozitívan nézzem a történéseket. Akadnak az életben akadályok, de leküzdjük a problémákat.

 

Herczeg Sándorné (66)

Gyorsan eltelt ez az esztendő, és dolgosan ér véget: mézet árulok a piacon. Próbálok pozitív lenni a jövőt illetően. Nem kívánok egyebet, mint egészséget. A többi úgyis jön magától. Panaszkodni nem szoktam. Ehelyett inkább a családomra és a férjemre koncentrálok.


G. Z.

 



 

Kövessen minket a Facebookon is!