Kultúra 2014. május 29. 16:37

V. jubileumi rocktábor Kiskunfélegyházán

Képgaléria
V. jubileumi rocktábor Kiskunfélegyházán
Júniustól újra rocktábor indul Kiskunfélegyházán. Az általános és középiskolás fiatalok a nyári szünetben két turnusban foglalják majd el a Rocktárat, hogy hangszereken játszhassanak, hangtechnikai és zenei ismeretekkel bővítsék tudásukat.

A Plain-Rock Egyesület idén is értékes táborozási lehetőséget kínál a fiataloknak. Ezúttal az V. jubileumi táborra kerül sor. Június 16-tól 20-ig a 8-13 éves korosztály, június 23-27. között pedig a 13 éves kor felettiek foglalhatják el az öreglaktanya épületét, a Rocktárt, ahol egy hét leforgása alatt igazi sztárokat faragnak belőlük az egyesület zenészei. Az iskolákban már megkezdődött a toborzás.

A rocktábor ötödik alkalommal minden nyáron lehetőséget biztosít a város fiataljainak, hogy kipróbálják magukat a zene világában. Az elmúlt években közel kétszáz gyerek nyüstölte a hangszereket és állt a tábor végén a színpadra produkciójával. Idén, az ötödik tábor alkalmával két gálakoncert is lesz: az egyik június 20-án 18 órakor, a másik június 27-én 18 órakor. A jubileumi eseményt pedig egy táborzáró nagykoncerttel is kiegészítik, melyre július 4-én 20 órakor a borsihalmi művésztelepen kerül sor.

Kövessen minket a Facebookon is!