Sport 2016. december 10. 12:55

Jó erőben nyomták fekve a súlyokat

Képgaléria
Jó erőben nyomták fekve a súlyokat
Több mint húszan neveztek a 14. Sébi-kupa fekvenyomó versenyre, amit az elmúlt évekhez hasonlóan a Darvas Általános Iskola aulájában rendeztek meg december 10-én. A megmérettetés negyedik éve Szabó József emlékversenynek is számít. A résztvevők a már megszokott súlykategóriákban mérhették össze erejüket, tudásukat (kategóriák: női vegyes; -70kg; 70-85kg; 85-100kg; +100kg. Masters kategóriában vegyes súlycsoportban 40 év felett). A versenyt Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere nyitotta meg. A szervezők és a polgármester virággal köszöntötte Szabó József nevelőszülőjét, nagymamáját. Az idei világbajnoki címet megnyerő Szabó Tamás ezúttal nem versenyzett, a jövő évi magyar bajnokságra készülve főbíróként vett részt a Sébi-kupán.

Seéberger György a verseny ötletgazdájaként és szervezőjeként örült a magas részvételi számnak. Nemcsak Félegyházáról, hanem vidékről is neveztek a kupára. A férfiak mellett két női versenyző is súlyokat ragadott.

A résztevők az eredményhirdetést követően emléklapokat vehettek át. A súlykategóriák győztesei kupát, a dobogósok érmeket vihettek haza. A masters verseny győztese ugyancsak kupával gazdagodott. A vándorserleg az abszolút kategória győztesének a vitrinjébe került.

 

 

Eredményekről hamarosan beszámolunk.

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!