Sport 2016. december 10. 15:45

Nagy csatában győztek a kadett fiúk

 Nagy csatában győztek a kadett fiúk
Hazai pályán, küzdelmes mérkőzést játszott a regionális fiú kadett bajnokság, 7. fordulójában a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) csapata a Szentesi KK együttese ellen december 8-án, a Constantinum Sportcentrumban – tájékoztatta szerkesztőségünket Simon Zoltán edző.


Félegyházi TSI - Szentesi KK 54 :44
( 12:20, 19:10, 6:6, 17:8 )

A különlegesnek mondható mérkőzés rosszul indult: Huszka Bendegúz, a félegyháziak irányítója sérülést szenvedett. Az orvosi ellátásnak köszönhetően még megpróbált visszatérni a játékba és segíteni társait, azonban rövid idő elteltével fel kellett adnia a küzdelmet. Ez azonban nem tántorította el a többieket: nehezen, szemeknek kevésbé tetszetős játékkal, sok hibával, győztesen jöttek le a pályáról. Ezen a találkozón - a vásárhelyi mérkőzéssel ellentétben - mindig volt valaki, aki a döntő szituációkban átlendítette a csapatot a holtpontokon. Meg kell említeni Szűcs Tibor serdülőkorú játékost, aki az utolsó negyedben "egál" állásnál higgadtan fejezte be a támadásokat.

Az alapszakaszból még egy mérkőzés van hátra, december 15-én, csütörtökön a Nagykőrösi Sólymok ellen lépnek pályára idegenben az FTSI játékosai. Amennyiben legfőbb riválisuk, a vásárhelyiek pontot vesztenek, úgy esély nyílhat a mieinknek a csoportbajnoki címre.


FTSI: Bozóki Márton 17, Szeri Gábor 15, Gémes Kristóf 12, Szűcs Tibor 8, Zsigó Barnabás 2, Kis-Czakó Máté -, Nemes Bence -, Messzi-Szabó Dominik -, Német Donát -, Huszka Bendegúz -.

Edző: Simon Zoltán

Fotó: archív - Gubu Zoltán



 

Kövessen minket a Facebookon is!