Helyi hírek 2016. december 12. 13:30

Birtokba vették a gyerekek a Csillagösvény labirintust

Képgaléria
Birtokba vették a gyerekek a Csillagösvény labirintust
Szombaton délután már birtokba vették a gyerekek a félegyházi adventi forgatag új játéklehetőségét, a Csillagösvény labirintust a Petőfi téren. A zegzugokban elrejtett csillagokat is szorgosan gyűjtötték, majd élvezettel fogyasztották a tüsténtkedésükért kapott szaloncukrokat. Aki megfáradt a labirintus körbejárásakor, egy kis rajzolással, kézműveskedéssel pihenhette ki fáradalmait.

Az önkormányzat a labirintus megépítésével a gyerekes családoknak akar kedveskedni, és egy újabb kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a karácsony előtti ünnepi időszakban. A Csillagösvény mindennap nyitva tart, de péntekenként és szombatonként 15-től 19 óráig interaktív játékok is várják az apróságokat. Természetesen minden alkalommal lehetőség lesz az élmények megörökítésére egy-egy rajzzal, vagy a kézügyesség kipróbálására is.

Dobák Sárának, a Tourinform Iroda vezetőjének az ötlet kivitelezésében és megvalósításában segítséget nyújtottak az iroda és az önkormányzat munkatársai: Kovácsné Nagypál Anikó, Horváth Piroska, Bajzák Andrea, Görög Anita, Juhász László valamint Rátkai Zsuzsa és Vakulyáné Erika, a Holló László Képzőművész Kör tagjai. A labirintust Lantos Szabolcs építette meg, a munkálatokhoz támogatást nyújtott a ROLLSPED Kft.  





 

Kövessen minket a Facebookon is!