Helyi hírek 2016. december 16. 07:30

Félegyháza ünnepel

Félegyháza ünnepel
Felragyogott az ünnep Félegyházán. Városunk utcáin és terein, adventi koszorúnk gyertyáin, és a lelkekben. Az emberek más alkalmaknál is jobban figyelnek egymásra. Segítenek, idejükből és figyelmükből áldoznak másokra, törődésükből jut családtagjaikon túl ismeretlen szegényeknek, magányosoknak, mindazoknak, akiknek másoknál szűkebben mérte a sors a földi jókat. Ilyenkor különösen jó félegyházinak lenni.


Aki figyelmesen követte 2016-ban a város közéletét, láthatta, hogy Félegyháza fejlődik, és hogy a jövőre vonatkozóan is nagyszabású tervek vannak. Sokat elértünk az elmúlt két évben, én mégis arra vagyok a legbüszkébb, hogy békében és nyugalomban telnek a mindennapok.

Az esztendő végéhez közeledve ezúton is megköszönöm mindazok munkáját, közreműködését és segítségét, akik partnerek ebben. A polgármesteri hivatal dolgozóinak és a többi közalkalmazottnak, a lakosságnak, a civil szervezeteknek, a helyi vállalkozóknak, az egyházaknak. Boldog vagyok, amiért megadatott nekem, hogy vezethetem ezt a várost. A várost, ami megmutatta, hogy képes együttgondolkodni és összefogni, amelynek lakói túllátnak azon, ami szétválaszt, és meglátják azt, ami összetart.

Szívből kívánom magunknak, hogy ez jövőre is így maradjon! Devecserí László soraival kívánok áldott, békés, szeretetteljes karácsonyt és boldog új évet Kiskunfélegyháza minden lakójának!
 

Lobogjon csak tovább
gyertyáinknak lángja:
Emberi melegség,
köszönts a világra!

 

Csányi József
Kiskunfélegyháza polgármestere






 

Kövessen minket a Facebookon is!