Sport 2016. december 13. 13:30

"Ne legyünk elégedettek, akarjunk mindig jobbak lenni"

Képgaléria
"Ne legyünk elégedettek, akarjunk mindig jobbak lenni"
Az U-16-s korosztály északi csoportjában jól kezdte az őszi idényt a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) csapata, de a bajnokság során becsúszott két vereség és egy döntetlen is, így féltávnál a második helyről várhatják a tavaszi folytatást. A házi góllövőlistán Tóth Erik és Makány Nándor 9-9 gólt szerzett, Pálfi Roland 6 találatig jutott. Balog Huba utánpótlásedző így értékelte csapatát.

- Mi volt a célkitűzés a csapat számára a bajnokság kezdetekor?

- Mivel ez volt az első évünk nagypályán, a legfontosabb a csapatjáték elsajátítása és egy új játékrendszer megtanulása volt. Szerencsére az előző évről sikerült átmenteni a srácok lelkesedését és szorgalmát, így könnyen ment az átállás.

- Mennyire vagy elégedett a csapat őszi teljesítményével?

- Teljesen nem lehetünk elégedettek az őszi teljesítménnyel, mert hibák minden mérkőzésen előfordultak, és bizony nem mindig a jó csapatok ellen, viszont minden játékosnál láttam, hogy hétről hétre próbálják javítani a hibákat.

- Mi volt a szezon legnagyobb pozitívuma és legnagyobb negatívuma?

- Pozitívumként az edzéslátogatottságot és a hozzáállást emelném ki. Negatívumként a kamaszkori mentalitást.

- Kiket emelnél ki a csapatból?

- Mint mindig, az egész csapatot ki kell emelnem. Mindenki hozott jó mérkőzéseket, akik viszont folyamatosan jól teljesítettek, Hostyánszki Tomi a kapuban, mezőnyben pedig Horváth Balázs, Kovács Laci, Tóth Erik, Makány Nándi, Pálfi Roli és Török Feri.

- Mit vársz a tavaszi folytatástól?

- A tavaszi fordulókban még nagyobb elszántsággal lépjünk pályára, ne legyünk elégedettek, akarjunk mindig jobbak lenni.

Varga Ferenc






 

Kövessen minket a Facebookon is!