Helyi hírek 2016. december 21. 12:30

Idősek karácsonya a Gazdakörnél

Képgaléria
Idősek karácsonya a Gazdakörnél
Már hagyományként rendezik meg a külterületen élő idős emberek köszöntését karácsony előtt a Gazdakörnél. December 20-án ennek példájára hívta össze Ván Jenő önkormányzati képviselő és a szervezők a környék korosabb generációját, hogy egy szép estével megajándékozzák őket karácsony alkalmából.

– Az évről-évre őszinte jó érzéssel megszervezett ünnepség egy függőben lévő adósság marad, melyet talán mi is megkapunk a következő generációtól, amikor mi már nem tudjuk ezt csinálni – mondta köszöntőjében Ván Jenő. A megjelenteket Csányi József polgármester és Hajagos Gyula plébános is köszöntötte, valamint Balla László alpolgármester és Dr. Faragó Zsolt jegyző is megtisztelte őket jelenlétével.

Az ünnepi műsor részeként a Nagyszőlő úti óvodások, a Félegyházi Citerazenekar és Népdalkör előadását láthatták a résztvevők, majd Varga Katalin teremtett gitáron kisért énekekeivel karácsonyi hangulatot. Az est befejezéseként Alexander bűvész ejtette varázslatos bámulatba a nézőket, melyet követően vacsorával látták vendégül az időseket.

K.G.

Fotó: Messzi-Szabó Gábor
 

Kövessen minket a Facebookon is!