Program 2017. január 3. 07:30

Idén is Rocktár!

Idén is Rocktár!
Mint ahogyan 2008 óta tapasztalhatta a félegyházi és a térségbeli közönség, idén is nagyszerű előadókkal és zenészekkel találkozhat Kiskunfélegyháza közönsége. A téli-tavaszi kínálatban mindenki megtalálhatja a magának való adagot: lesz pop, rock és blues is. A sort január 14-én, az Ismerős Arcok nyitja, őket követi többek közt az Anna and The Barbies, a Margaret Island, a Hooligans, a Bohemian Betyars. Ismét jön a Halott Pénz és a Wellhello, sőt nem marad ki a sorból a Magna Cum Laude és a The Biebers sem. Az idősebbek is örülhetnek: eljön a Rocktárba Tátrai Tibor, a Pokolgép és a Piramis is.


A Rocktár Élőzenei Bázis Kiskunfélegyháza főutcáján, a vasútállomás mellett található az egykori huszárlaktanya épületében. A  méltán híres koncertklub modern szellemiségben és hangzással, de retro berendezési stílusban nyújt kulturált, elérhető árú élőzenei szórakozást fiatalnak és idősnek egyaránt. A koncertek változatos zenei stílus, profi személyzet, otthonos romkocsmarész segítségével válnak élvezhetőbbé. Sok legendás zenekar választja évről évre a Rocktár színpadát. 

A koncertterem és a hangtechnika rengeteget fejlődött és növekedett a 2008-as nyitás óta. Immár 500 vendéget tud fogadni a Rocktár. Rendelkezik a klub egy tágas, profi koncertteremmel a nagy produkcióknak, egy szintén tágas büfével és kisszínpaddal, ahol a jazz és unplugged jellegű esték zajlanak, valamint egy játékteremmel, ahol billiárd, csocsó, és egy "buszpáholy" várja a koncertlátogatókat.

Az elmúlt évek sikerei hatására mára kinőtte magát a Rocktár könnyűzenei oktatási centrummá, ahol közel 50 növendék tanul és 12 zenekar próbál hétről hétre a 6 berendezett próbateremben. A zenészeket a Rocktárban egy jól felszerelt stúdió is várja feljátszószobás és koncertfelvételi lehetőséggel egyaránt.

A klub az élőzene mellett otthont ad művészeti kiállításoknak és egyéb civil, céges, iskolai valamint zártkörű rendezvényeknek.

 

Kövessen minket a Facebookon is!