Helyi hírek 2017. január 4. 07:30

Idén is lehet Félegyháza Kártyát igényelni

Idén is lehet Félegyháza Kártyát igényelni
Miért érdemes Félegyháza Kártyát igényelni? Mert a felhasználók a kártya birtokában a partnerüzletek által nyújtott azonnali kedvezményben részesülnek, az így generált forgalomnövekedés pedig a helyben érdekelt vállalkozásokat gyarapítja. Ezzel erősödhet a kapcsolat Kiskunfélegyháza üzletei, szolgáltatói és a helyi fogyasztók között.


Ki igényelhet Félegyháza Kártyát?

A kiskunfélegyházi, bugaci, bugacpusztaházi, móricgáti, jászszentlászlói, petőfiszállási, pálmonostori, gátéri, tiszaalpári, kunszállási, fülöpjakabi és kiskunmajsai lakóhellyel rendelkező, illetve kiskunfélegyházi székhelyű, telephelyű munkáltatónál dolgozó, kiskunfélegyházi lakóhellyel nem rendelkező természetes személyek, valamint kiskunfélegyházi köznevelési intézményben tanuló diákok.


Hol és milyen mértékű kedvezményekre jogosít a Félegyháza Kártya?

A partnerek köre folyamatosan bővül, az elfogadóhelyek aktuális listájáról és a nyújtott kedvezményekről naprakész információt nyújt a www.felegyhazakartya.hu honlap.

Hogyan szerezhető be a Félegyháza Kártya? A kártya igényelhető (a kártyadíj megfizetésének egyidejű igazolásával) személyesen, igénylőlap kitöltésével, aláírásával és leadásával az Ügyfélszolgálaton; interneten a kitöltött igénylőfelületen (www.felegyhazakartya.hu), A kártya az igénylőlap kibocsájtóhoz történő beérkezését – elektronikus igénylés esetén annak visszaigazolását – követő 15 munkanapon belül postai úton kerül az igénylőhöz. A kártya bevezető díja 1000 Ft, érvényességét évente kell hosszabbítani. 


További információk a Félegyházi Kártyáról

A Kártyával kapcsolatos általános információk elérhetők a Félegyháza Kártya hivatalos honlapján www.felegyhazakartya.hu, Facebook-on a facebook.com/felegyhazakartya oldalon, továbbá tájékoztatás kérhető a kibocsátó ügyfélszolgálatán, a 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. szám alatt a Tourinform Irodában, illetve a 76/562-039 telefonszámon, valamint az felegyhazakartya@ kiskunfelegyhaza.hu e-mail-címen.





 

Kövessen minket a Facebookon is!