Helyi hírek 2017. január 25. 07:30

Jótékonysági célért báloztak

Képgaléria
Jótékonysági célért báloztak
Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Móra Ferenc Művelődési Központ dísztermében a Jótékonysági Városi Bált, amelynek bevételét ezúttal a Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezetének ajánlotta fel az önkormányzat. A rendezvény fővédnöke Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára volt, aki személyes jelenlétével is emelte a bál színvonalát. Jelen volt feleségével dr. Mészáros János, az egészségügyi koordinációért és EU-ügyekért felelős helyettes államtitkár, továbbá mintegy 130, a jótékonysági célt támogató vendég.


A tombolanyereményeket kiskunfélegyházi vállalkozások ajánlották fel, amiért ezúton is köszönetét fejezi ki a városvezetés. A villányi Malatinszky Kúria nevében például Malatinszky Csaba 30 palack bort ajánlott fel, amelyek megvásárlásával ugyancsak a jótékony célt támogatták a vendégek.

A hangulatos rendezvényen a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei Kis-Fekete Vilmos vezényletével gondoskodtak a remek hangulatról, a mosolyt  és nevetést Aranyosi Péter, a Dumaszínház Társulat tagja csalta a vendégek arcára. A talpalávalót az orosházi Hangulat Együttes húzta, a vacsorát a Rózsakert vendéglő kínálta.





 

Kövessen minket a Facebookon is!