Sport 2017. január 16. 15:30

Nem jött össze a bravúr

Nem jött össze a bravúr
Január 14-én, szombaton rendezték Baján a kadett fiú korosztály számára kiírt régiós döntőt, amelyre első alkalommal a Félegyházi TSI csapata is bejutott. Az egyik magas poszton lévő játékos, Bozóki Marci a hét közepétől 39 fok feletti lázzal küzdött, ráadásul Szeri Gabi is lebetegedett.


Első meccsünket a házigazda, valódi erejét tekintve a kiemelt bajnokságba való Bácska csapatával játszottuk. Az első negyedben még tudtuk tartani a minden poszton kiemelkedő játékerőt képviselő sárgákkal a tempót, a második negyedtől azonban támadásban sebességet váltottak (amihez mi is segítettük őket rengeteg eladott labdákkal), védekezésben pedig egy nagyon egyszerű 2:3-as zónára nem tudtunk pontokkal válaszolni. A csapatot dicséri, hogy az utolsó pillanatokig küzdöttek a fiúk, a záró negyedet majdnem egálra hozták, de összességében nem tudták elkerülni az ötvenes különbséget.

A bronzmeccsen a bajnokság során már kétszer megismert vásárhelyi fiúkkal találkoztunk. A két csalódott, vesztes csapat összecsapásán felváltva vezettek a felek, egészen a 38. percig, amikor is 46:45-ös vezetésünknél kihagytunk 4 ziccert, a kosársulisok viszont kihasználták lehetőségeiket, és megnyerték a mérkőzést.

Joggal voltunk szomorúak, hiszen ezen a napon nem volt jobb ellenfelünk, kivéve az utolsó 2 percet, és ez döntőnek bizonyult. Ennek ellenére jó volt félegyháziként, kis csapatként ott lenni a nagyon között...


Bajai Bácska FKE – Félegyházi TSI 98 : 48
(25:16, 26:6, 30:12, 17:14)

FTSI: Gémes Kristóf 21/3, Bozóki Márton 11/3, Huszka Bendegúz 10, Zsigó Barnabás 4, Szeri Gábor 2, Kincses Barnabás -, Szűcs Tibor -, Koncz Gábor -, Messzi-Szabó Dominik -, Német Donát -, Lőrincz Barnabás -.

Félegyházi TSI - Vásárhelyi Kosársuli 46 : 51
(15:11, 9:14, 14:9, 6:17)

FTSI: Gémes Kristóf 22/6, Huszka Bendegúz 9, Szeri Gábor 9, Bozóki Márton 6, Zsigó Barnabás -, Kincses Barnabás -, Szűcs Tibor -, Koncz Gábor -, Messzi-Szabó Dominik -, Német Donát -, Lőrincz Barnabás -.

Simon Zoltán
edző


Fotó: korábbi felvétel




 

Kövessen minket a Facebookon is!