Helyi hírek 2017. január 22. 09:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 3. vasárnap - 2017. január 22. A hét ünnepei: Kedd: Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja. Szerda: Szent Pál apostol megtérésének ünnepe. Csütörtök: Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja. Szombat: Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító emléknapja.

1. Vasárnap délután 3 órakor ministránsfoglalkozás lesz a sekrestyében. Hívnak és várnak minden fiút és lányt, akik szeretnének ministrálni.

2. Várják a plébánián azokat a párokat, akik a Szent István Templomban szeretnének házasságot kötni. Részükre februárban előkészítő jegyes oktatást szerveznek.

3. Előkészítő tanfolyamot szerveznek azoknak a felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók, nem bérmálkoztak. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián.

4. Ebben az évben is megrendezik a „Házasság hete” programsorozatot. A részvételi lehetőségekről tájékoztatást lehet kapni a plébánián.

5. Az Egyházközség képviselő-testülete január 30-án, hétfőn este a szentmise után gyűlést tart a plébánián. Akik e-mailben nem kapták meg a meghívót, a sekrestyében átvehetik.





 

Kövessen minket a Facebookon is!