Sport 2014. június 1. 21:07

Szurkolói buszt indít a Kiskunfélegyházi HTK

Szurkolói buszt indít a Kiskunfélegyházi HTK
2014. június 7-én idegenben, Kecelen játssza hétvégén a bajnokság utolsó fordulóját a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. Amennyiben szombaton győztesen hagyja el a pályát a félegyházi együttes, az egyben azt is jelenti, hogy megnyeri a bajnokságot. A KHTK a keceli találkozóra szombaton délután egy 50 fős buszt indít szurkolóinak Az eredetileg meghirdetett útiköltség árát ezúttal azonban nem a szurkolók, hanem a játékosok fizetik. Ezzel is szeretnék bizonyítani hogy a szurkolókra mindig szükség van.

Az elutazó szurkolók az 500 Ft-os belépődíj megfizetésével nem csak a felnőtt mérkőzést tekinthetik meg, hanem az ifjúsági együttesek találkozójából is láthatnak egy részt.

Aki a helyszínen szeretné buzdítani kedvenc csapatát szombaton Kecelen az Busa Imrénél jelentkezhet a 20/9-349-188-as telefonszámon illetve a KHTK facebook oldalán Játékosok a szurkolókért cikk hozzászólásban https://www.facebook.com/KiskunfelegyhaziHTK vagy a KHTK oldalán www.khtk.gportal.hu odalon a Játékosok a szurkolókért cikk hozzászólásban 2014.06.05 csütörtök este 8 óráig.

Részletek az indulásról és érkezésről itt a KHTK facebook oldalán illetve a www.khtk.gportal.hu oldalon vagy Busa Imrénél a 20/9-349-188-as telefonszámon.

Kövessen minket a Facebookon is!