Helyi hírek 2017. január 25. 11:30

Mórás bál

Képgaléria
Mórás bál
18. alkalommal rendezte meg a Móra Ferenc Gimnázium jótékonysági bálját. Az eseménynek ezúttal is a Móra Ferenc Művelődési Központ gyönyörű színházterme és a hozzá tartozó kisterem adott otthont. A rendezvény sikeréért nagyon sokan, nagyon sokat tettek. A főszervező Kovácsik Zita tanárnő vezette kollégákból és diákokból álló csapat mellett a Művelődési Ház vezetője és személyzete is nagyon sok segítséget adott.


A díszítés megálmodója és kivitelezője – mint, ahogy évek óta mindig – ezúttal is Csikósné Fehér Irén és Szabó Ildikó művésztanár voltak, akik munkájukkal igazán elegáns hangulatot varázsoltak a bál helyszínére.

A Mórás bálak megszokott ceremóniája évek óta, hogy Feltre-Vellay-i Kiskunfélegyháza olasz testvérvárosának polgárai (a már elhunyt Don Loris kezdeményezéseként) átadják a felajánlott pénzösszeget az arra érdemes olaszul tanuló illetve női focista diákoknak. Ezúttal Novák Gabriella (8/E), Misku Beáta (12/Aa), Dobi Erik (12/C), és Limpek Ágnes (12/C) volt méltó az elismerésre.

Az igazgatói köszöntő, és a díjátadás után Csányiné Papp Andrea, a „Kommunikáció a Jövőért” Közhasznú Alapítvány kuratóriumi tagja számolt be az iskola alapítványának célkitűzéseiről, arról, hogy az elmúlt években milyen komoly pénzösszegekkel tudta támogatni az alapítvány a diákok tanév végi jutalmazását, tudott hozzájárulni nyelvvizsga bizonyítványok megszerzéséhez.

A műsort ezúttal is az iskola diákjainak produkciója jelentette. A Karácsoni Melinda tanárnő vezette Mozgásszínház csoport kellemes, nosztalgikus, múlt idéző műsorával ezúttal is vastapsot érdemelt.

A jótékonysági bál bevétele a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium „Kommunikáció a Jövőért” Közhasznú Alapítványának számláját gazdagította.

Az iskola vezetősége ezúton köszöni meg valamennyi szervező, résztvevő tanár kollégának, az iskola ifjúságának a nemes cél érdekében kifejtett munkáját; az értékes adományokat, tombola tárgyakat felajánló szülőknek, cégeknek a segítségét a bál sikeres megrendezéséhez.

R. F.





 

Kövessen minket a Facebookon is!