Sport 2017. február 1. 17:30

Remek felkészülés Hódmezővásárhelyen

Képgaléria
Remek felkészülés Hódmezővásárhelyen
Hódmezővásárhelyen, a 3D DAR teremsorozat második fordulóján, egy jó hangulatú, eredményes felkészülési meccsen vettek részt január 29-én a Turul Koppányok. A versenysorozatban Horváth Katica és Szeibert Imre volt érintett, ezúttal Dinnyés Gyula az első állomásról egészségi okokból kimaradt. A találkozón 3D állatfigurákra két fordulóban, 1+1 vesszővel kellett a célokat leküzdeni. A második lövésre csak akkor volt szükség, ha az első téves találatot mutatott.


Eredmények:

Horváth Katica gyermek, lány kategóriában első lett, míg Szeibert Imre felnőtt férfi kategóriában a második helyet harcolta ki magának. Kis Csaba 2 pont hátránnyal negyedik, Busa Sándor 6 ponttal lemaradva a dobogóról ötödik lett ugyanebben a kategóriában.

Busa Dominik serdülő fiú kategóriában a dobogó 3. fokára állhatott fel. Dinnyés Gyula a senior kategóriát két pont előnnyel zárta és az első helyezést szerezte meg. Gulyás János ugyanebben a kategóriában a mezőnyben végzett.

A Senior kategória első két helyezettje Dinnyés Gyula (Koppány) és Melter László (Szittya), a felnőtt férfi kategóriában is a dobogó tetején álltak volna ponteredményük alapján.

A Turul Koppány Íjászai legközelebbi hazai ingyenes rendezvénye február 26-án, vasárnap a KÉSZ Sportarénában lesz. 





 

Kövessen minket a Facebookon is!