Kultúra 2017. február 8. 09:30

Könyvtársarok - Házasság hete

Könyvtársarok - Házasság hete
Mintegy két évtizede Angliából indult el az a kezdeményezés, amely minden évben Valentin-nap környékén egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. Ma már 4 kontinens 21 országában – hazánkban 2008 óta – ünneplik a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.


A Móra Ferenc Művelődési Központ által szervezett városi rendezvényekhez idén második alkalommal a városi könyvtár is csatlakozik február 14-e és 18-a között. Programjai sorában Rónaszéki Gábor, a Sarlós Boldogasszony Templom plébánosa A család a boldogság bölcsője (egészség, harmónia, biztonság) címmel tart előadást.
A szerelmespárok, jegyespárok, házaspárok ingyen válthatnak tagságot a könyvtárba, és minden kölcsönző olvasó ajándék könyvjelzőt és üdvözlőkártyát kap. A Randevúzz egy ismeretlennel című játék keretében csomagolópapírba rejtett könyveket lehet kikölcsönözni.

Clark Gable, Keanu Reeves, Ryan Gosling – ha tehetné, kivel romantikázna szívesen? Látogassa meg médiatárunkat, ahol beiratkozott olvasóink szerelmes filmjeink közül válogathatnak.



 

Kövessen minket a Facebookon is!