• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Classic Winter 2017 - Februárban ismét lesz jégkorongtorna Kiskőrösön
Sport 2017. február 23. 16:30

Classic Winter 2017 - Februárban ismét lesz jégkorongtorna Kiskőrösön

Képgaléria
Classic Winter 2017 - Februárban ismét lesz jégkorongtorna Kiskőrösön
Ötödik alkalommal lesz Classic Winter, azaz Nemzetközi Jégkorong Torna Kiskőrösön, a HC Kiskőrös szervezésében február végén.


Szekeres Károly klubelnök és László Károly idén is nemzetközi tornával pezsdíti fel, és mondhatni zárja le a jégkorongos szezont február utolsó napjaiban, a Rajz Attila Jégpályán. A február 24-étől 26-áig tartó korongos dzsemborin várhatóan öt ország csapatai küzdenek meg egymással.

- A torna kiváló lehetőséget teremt a hoki nevének öregbítéséhez és a helyi hokihagyományok ápolásához is - ezért hívjuk életre, immár ötödik éve, mondja Szekeres. Hozzáteszi: a jégkorong ugyan Kiskőrös legfiatalabb sportága, de dinamikus fejlődését mi sem bizonyítja jobban, hogy utánpótláscsapataik folyamatosan játszanak a Magyar Jégkorong Szövetség versenyrendszerében.

Az idei tornán öt együttes vesz részt. Magyarország, Erdély, Szlovákia és Szerbia mellett most a finnek is képviseltetik magukat a három napos rendezvényen, amelynek eredményhirdetése február 26-án, délután négy órakor várható. A  bajnokságra minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A belépés ingyenes!
 

Kövessen minket a Facebookon is!