Helyi hírek 2017. március 3. 09:30

Félegyháza sportegyesületeit köszöntötték a városházán

Képgaléria
Félegyháza sportegyesületeit köszöntötték a városházán
Kiskunfélegyháza város sportegyesületeinek köszönte meg a városvezetés, hogy magas színvonalon biztosítanak sportolási, kikapcsolódási lehetőséget a város fiataljainak és a felnőttek számára, miközben közösségeket is teremtenek. Mindemellett számos versenyen kiváló eredményeket értek el, amivel öregbítették a város hírnevét. A városházi összejövetelen Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és Szamosi Endre önkormányzati képviselő méltatta a sportolók munkáját, biztosítva az egyesületeket az önkormányzat további támogatásáról. A szakosztályok eddigi tevékenységét elismerve emléklapot és emlékérmet adtak át az egyesületek képviselőinek. Ezt követően minden egyesület rövid beszámolót tartott az elmúlt évi munkájáról és jövőbeli terveiről.


Az összejövetelen Csányi József megköszönte az elvégzett munkát, a versenyeken elért eredményeket, az utánpótlás nevelésben tett erőfeszítéseket. Mondandójában hangsúlyozta a szakágak együttműködésének fontosságát, mert véleménye szerint az elősegítheti a támogatási pénzek hatékonyabb felhasználását. Példaként a kosarasok működését említette, hogy a szakosztálynak az összefogásnak köszönhetően lehetősége nyílt pályaépítésre, tornatermek felújítására is.  

A polgármester szólt arról is, hogy az önkormányzat tudja azt, hogy nem minden sportközösség juthat TAO-támogatáshoz, éppen ezért az önkormányzat idén 13 millió forintot fordít a költségvetéséből sporttámogatásra. De biztosította a közösségeket arról is, hogy amennyiben hasznos elképzeléseik megvalósítására pályázatot tudnak benyújtani, az önrész megfizetéséhez segítő kezet nyújt a város.

s. r.

 

Kövessen minket a Facebookon is!