Helyi hírek 2017. március 8. 07:30

Ismét az ország élvonalában a mezgés húsipari tanulók

Képgaléria
Ismét az ország élvonalában a mezgés húsipari tanulók
A mezgések ismét remekeltek a Hajdúböszörményben megrendezett Húsipari Termékgyártó Szakma Kiváló Tanulója Versenyen. Az ország legjobb tanulói között Sallai Zoltán a 2. (86%-os összesített eredménnyel) állhatott fel a dobogóra, Milák Dávid pedig az előkelő 5. helyen (83%-os összesített eredménnyel) végzett, ezzel mindketten megszerezték a szakmai bizonyítványt is.


A versenyről így számolt be röviden az ezüstérmes Sallai Zoltán: - A versenyre Szatmári István szakoktató kísért el bennünket, aki évek óta nagy szerepet vállal az országos megmérettetésre érkező diákok felkészítésében. Segítséget jelentett számunkra az is, hogy vizsgatapasztalatot szerezhettünk a Kiskunfélegyházán és Budapesten megrendezett regionális versenyeken. Izgalommal, és várakozással tekintettünk a szellemileg- és fizikailag is megterhelő 4 napos eseménysorozat elé.

Köszönjük felkészítő tanárainknak: Patyiné Gyóni Mártának, Zsikla Adriennek, Kiss-Feketéné Bodor Barbarának, Vidéki Andreának, Kissné Kovács Editnek és Szatmári István szakoktatónak, Dénes Zoltán üzemvezetőnek. Az iskolánknak pedig azt, hogy lehetővé tették a versenyen való részvételt.

 

Kövessen minket a Facebookon is!