Helyi hírek 2017. március 16. 13:30

„Ma rám talál a boldogság”

Képgaléria
„Ma rám talál a boldogság”
Délelőtt a Rocktárban gyerekeknek tartott koncertet március 10-én Bagdi Bella. A koncertteremben több mint 500 gyermek énekelte önfeledten és vidáman a dalokat. Az arany- és platinalemezes életmódfejlesztő énekesnő délután a művelődési központban a felnőtteknek „Sorsfordító Önbecsülés” címmel tartott előadást, amely a szeretetről, az elfogadásról és az önbecsüléséről, valamint a megbocsátásról szólt.

A Boldogságóra Program elindítója és vezetője, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke márciusban 12 városban tart gyermekkoncert turnét. „Az Énekelj a Boldogságért!” koncertek célja, hogy a boldogság életünkre, egészségünkre és élettartamunkra gyakorolt hatására felhívja a figyelmet, és a zene segítségével adja tovább a boldogság üzenetét a fiatal korosztály számára. A koncert turné végére összesen 10 ezer gyermekhez jut el a „Ma rám talál a boldogság” című dal is, amelyet minden helyszínen együtt énekelve egy tapskoreográfiával adnak elő a gyerekek a zenekar kíséretével.

A félegyházi koncertek a Dél-100 Kft. támogatásával jöttek létre. A cég a koncert végén meglepetés ajándékot is adott minden gyermeknek.

 

Kövessen minket a Facebookon is!