Sport 2017. március 20. 11:30

Hivatalosan is megalakult az új félegyházi boksz klub

Képgaléria
Hivatalosan is megalakult az új félegyházi boksz klub
Az ökölvívó szövetség a közelmúltban hivatalosan is elfogadta a kiskunfélegyházi Hideg László Boksz Klub megalakulását. A klub fiataljai és felnőtt tagjai már évek óta rendszeresen járnak edzésekre. A vezetőedző szerint a közösségben máris van 2-3 olyan tehetséges gyerek, akik éremeséllyel indulhatnak a következő diákolimpián. De a 24-25 évesek között is vannak, akik hamarosan rangos versenyeken szállhatnak ringbe – tette hozzá.

Több mint ötven éves munka gyümölcse érett meg azzal, hogy saját egyesületünk van – mondta Hideg László a legutóbbi edzésen. A vezetőedző – aki többszörös magyar bajnok volt, és szép sikereket ért el nemzetközi versenyeken is – szeretné, hogy minél többen csatlakozzanak ehhez a sportághoz. Elmondta, hogy az edzéseken örömmel vannak együtt a legapróbbak a felnőttekkel, hiszen ez a sport a verseny mellett az egészséges életmódról, a kikapcsolódásról is szól. Támogatja az önbizalmat és segítséget nyújthat az önvédelemben is.

Hideg László bízik abban, hogy egyre többen felismerik ennek fontosságát, és lesznek további támogatóik is a munkában. Egyúttal megköszönte az eddigi támogatóknak, Bogácsi Attilának, Fekete Tamásnak, Kollár Lászlónak, Szládik Józsefnek és Posszert Gyulának, hogy a kezdetektől segítik működésüket.

Az új sportklub a Darvas Általános Iskolában tartja edzéseit minden hétfőn, szerdán és pénteken 17 órától.

s. r.   
 

Kövessen minket a Facebookon is!