Sport 2017. március 21. 09:30

Kiváló versenyzők

Kiváló versenyzők
Kiválóan szerepeltek a Kiskun- Vízi és Szabadidő Sportegyesület szenior versenyzői a március 18-án és 19-én Békéscsabán megrendezett nemzetközi szenior úszóversenyen.

Az első nap eredményei: Sebők János korcsoportjában 50 méteres pillangóúszásban első, 50 m mellúszásban 2. hely. Simon Géza korcsoportjában 100 méteres hátúszásban második, 50 m mellúszásban 3. lett. A 4x50 méteres gyorsváltó első helyezést ért el, tagjai Sebők János, Simon Géza, Ónodi László és Provics András.

A második nap eredményei: Sebők János 50 méteres gyorsúszásban első, 50 m hátúszásban 4. Simon Géza 100 méteres mellúszásban győzött, 50 méteres hátúszásban 4.
Urbán Tamás korcsoportjában 50 méteres hátúszásban bronzérmes lett.
Füvesi Zsófia korcsoportjában 50 méteres hátúszásban a dobogó 3. fokára állhatott fel.
Ónodi László korcsoportjában az 50 méteres hátúszásban és az 50 méteres gyorsúszásban egyaránt negyedik lett.
A 4x50 méteres vegyes váltó A csapata első helyezést ért el, tagjai Sebők János, Simon Géza, Ónodi László és Holló Szabó Viktor.
A B csapat korosztályukban a második helyet szerezte meg. A női csapat a korosztályukban a 4x50 méteres vegyes váltóban a harmadik helyezést érte el.

A megmérettetésen húsz szakosztály száznyolcvan versenyzője vett részt, de érkeztek szenior sportolók Romániából, Szerbiából és Szlovéniából is. A versenyen 3 országos csúcs született.

Ónodi László




 

Kövessen minket a Facebookon is!