Sport 2017. március 23. 08:30

Négy aranyérem a Toportyántúrán

Képgaléria
Négy aranyérem a Toportyántúrán
Sikeresen szerepeltek a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai a Pálmonostorán rendezett IV. Toportyán túrán. A versenyen hét fővel képviseltette magát a Fénypárducok Íjász Szakosztály. Versenyzőik közül négyen állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

A Huszka József Hagyományőrző Egyesület negyedik íjászversenyét ezúttal új helyszínen a község határában található Kiss-tanyán rendezték meg. A terep adottságait kiválóan kihasználó megmérettetésen, húsz célt kellett leküzdeni az íjászoknak, célonként három-három vesszővel. Az esős időjárás nem volt kegyes a versenyzőkhöz, de a nagyszerű csapattársak, a magyar puszta szépsége, a finom ebéd mindenért kárpótolta az íjászokat. A szervezők az eredményhirdetés előtt még egy lovasbemutatóval is kedveskedtek.


Eredmények:

Ifjabb Fetter Tamás
a mini fiú pusztai, Horváth Anna a gyerek lány pusztai, Horváth Csenge a gyerek lány vadászreflex, Vasné Köteles Anita a felnőtt nő pusztai kategóriában érdemelte ki teljesítményével az aranyérmet.

A Fénypárducok többi versenyzőjének eredményei:

Horváth Józsefné 5. lett a felnőtt nők között.

Felnőtt férfi pusztai kategóriában Vas Tibor az 5., Papp Zoltán a 13. lett.

A Fénypárducok támogatói: Integrál Zrt., Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium.
 

Kövessen minket a Facebookon is!