Helyi hírek 2017. március 29. 10:00

A város egészségügye volt a fő téma Balla László lakossági fórumán

Képgaléria
A város egészségügye volt a fő téma Balla László lakossági fórumán
Nagy volt az érdeklődés Balla László alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselőjének lakossági fórumán március 28-án. Nem véletlenül telt zsúfolásig a volt Bajcsy iskola aulája, hiszen ezúttal a város egészségügyi helyzete volt a téma.

A fórumon dr. Körtvélyessy András igazgató adott részletes tájékoztatást a kórházi fejlesztésekről, az ellátások bővüléséről és a további tervekről. Csányi József polgármester arról szólt az összejövetelen, hogy a város a továbbiakban is mindenben támogatja az egészségügyi ellátás fejlesztését. Szólt arról is, hogy szeretnék elérni a volt SZTK épületének felújítását, ami újra az egészségügyet szolgálhatná. A tájékoztatót követően a kórház igazgatója és a polgármester is részletes választ adott minden lakossági kérdésre, felvetésre.

A fórumot és megbeszélést követően vérnyomás- és vércukorszint mérést, szemészeti szűrővizsgálatot vehettek igénybe a résztvevők. Tanácsadással szolgáltak a védőnői szolgálat munkatársai, valamint lehetőség volt egészséges ételek kóstolására is.

s. r.

Kövessen minket a Facebookon is!