Helyi hírek 2017. március 31. 13:30

Polgármestertalálkozó Pálmonostorán

Képgaléria
Polgármestertalálkozó Pálmonostorán
Pálmonostorán tartottak tanácskozást a 4. számú választókerület polgármesterei március 30-án, amelyet Lezsák Sándor országgyűlési képviselő hívott össze.

A jelenlévőket házigazdaként Cseszkó László György, Pálmonostora polgármestere köszöntötte, aki röviden bemutatta települését.

A találkozó vendége dr. Viski József, agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár volt. Előadásában a vidékfejlesztési pályázatokról és azok kifizetésének rendszeréről beszélt. A helyettes államtitkár előadását követően a polgármesterek kérdéseket tettek fel pályázatokkal kapcsolatban, valamint elmondták a térségük aktuális problémáit, azok megoldásait, tapasztalatokat.

A rendezvény második felében Lezsák Sándor, országgyűlési képviselő tartott előadást. Többek között megemlítette, hogy idén is megszervezik azt a szépíró versenyt, amely során az iskolások a Mennyből az angyal című éneket írják majd le. Az elkészült műveket egyedülálló embereknek szeretnék eljuttatni karácsonykor.

Az országgyűlési képviselő kitért a helyi értéktár bizottságok munkájára is. Elmondta, hogy büszkeséggel tölti el az a tudat, hogy a választókerületben szinte mindenütt működik ilyen szervezet.
 

Kövessen minket a Facebookon is!