Helyi hírek 2017. április 14. 17:00

Világ, a fotólencsén keresztül

Képgaléria
Világ, a fotólencsén keresztül
Életünkben számtalanszor adódik olyan alkalom, melyet szeretnénk képekben megőrizni. Az okostelefonok világában ez a váratlan helyzetekben sem akadály, mert ma már mindenkinél van kéznél kamerás mobil, hogy ezeket a pillanatokat megörökítse. Így ha lencsevégre akarjuk kapni a fülig maszatos csemeténket, akkor a kéznél lévő telefonunk is megfelelő lehet, de a fontos életesemények, gyermekeink, vagy családunk fotózásánál a minőséget csakis a profi eszközök, és a képzett szakember tudja biztosítani.

A digitális képrögzítésnek köszönhetően már mi magunk is készíthetünk több ezer fotót, ezek azonban nem tudják helyettesíteni azokat a fényképeket, ami egy jól megválasztott háttér, szép kiegészítők, megfelelő megvilágítás mellett műteremben, vagy akár a természetben, például egy levendulamező közepén készülnek.

Frisenhan Zsanett ezen gondolatokkal nyitotta meg műtermét több mint egy éve Kiskunfélegyházán. A fotósként végzett fiatal anyuka a Zsanett Fotó nyitásával egy akkoriban kialakult hiányt is pótolt a városban, s így lehetővé tette a tevékenység elérhetőséget az itt élők számára.

A fotós a műteremben a trendnek megfelelő, jelenleg a közkedvelt vintage stílusú kiegészítőkkel, és háttérrel dolgozik, amely mellett egy új irányzatot, az úgynevezett napfény-műteremfotózást is végzi, ahol a mesterséges megvilágítás helyett a természetes napfényt használja fényforrásnak – tudtam meg Zsanettól, aki hozzátette, hogy a kellékek kiválasztását leginkább az egyedi igények határozzák meg.

Készülnek itt kismama- és babafotók, testvérekről, családokról készült portrék, de a különböző igazolványokhoz szükséges bélyegképeket is elkészítik, és digitális, valamint hagyományos filmkidolgozást is vállalnak. A széles körű tevékenységbe beletartoznak a külső helyszínen végzett fotózások, amelyek általában családi események, esküvők, keresztelők, vagy újszülöttfotózás, de Zsanettet bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba is hívják, és mindemellett tablófotózást is vállal.

– Sokan szívesen választanak egy-egy szép szabadtéri helyszínt, amely rengeteg lehetőséget kínál a romantikus hangulatú képek készítéséhez jegyespárok, családok, barátok számára. Ezeket folyóparton, hídon, erdőben, vagy akár mezőn lovakkal is el lehet készíteni – sorolta Zsanett a lehetőségeket a teljesség igénye nélkül.

A romantika szövi át a közelgő anyák napját is, amire virágos háttérrel készülnek képek az édesanyákról gyermekeikkel együtt, és amelyre külön akciós csomagot is tartogat a Zsanett Fotó. Az itt készült képek a minőségi látvány mellett élettel teltek, mert a profi beállítások mellett tökéletes pillanatképek készülnek.

Facebook: Zsanett Frisenhan Foto

K.G.

Fotó: Zsanett Fotó
 

Kövessen minket a Facebookon is!