Sport 2017. április 15. 13:00

Első versenyét rendezte az új úszóegyesület

Képgaléria
Első versenyét rendezte az új úszóegyesület
Hagyományteremtő célzattal az úszás népszerűsítése jegyében első alkalommal tartott úszóversenyt a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Úszó Szakosztálya április 15-én a Félegyházi Termál Parkfürdőben. Az eseményre mintegy hetven gyermek nevezett, a szervezésben sportolók és önkéntes szülök segédkeztek.

Amint arról már beszámoltunk, 2016 októberében új úszó szakosztállyal bővült a félegyházi Jogging Plus Szuperinfo Futóklub. Az egyesületnél ezt követően döntöttek arról, hogy 2017-ben több versenyt is megrendeznek. Kószó Éva egyesületi titkár elmondta, szeretnének hagyományt teremteni az I. Tavaszi Jogging Úszóversennyel és a terveik szerint decemberben ugyancsak otthont adnak egy hasonló megmérettetésnek.

- Mintegy 70 versenyző jött el, az országos úszóverseny előtt kiváló felkészülést nyújt az esemény a gyermekeknek. Dabasról, Bajáról, Budapestről és Kalocsáról is érkeztek fiatalok, félegyházi színekben több mint 30-an léptek rajtkőre.

Az egyesület tervei között többek között aquatlon (futás, úszás) verseny megrendezése szerepel, amit nyár közepén tartanak meg Kiskunfélegyházán.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!