Helyi hírek 2017. április 16. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Húsvétvasárnap, Krisztus Urunk feltámadása - 2017. április 16.

1. Köszönetet mondanak mindazoknak, akik a templomtakarításban részt vettek, vagy bármilyen formában hozzájárultak a húsvéti ünnep előkészítéséhez, a szertartások megtartásához.

2. Húsvétvasárnap a délelőtt 9 órakor kezdődő szentmise végén ételszentelési szertartást végeznek. Akik szeretnék megszenteltetni húsvéti ételeiket, vigyék el a templomba.

3. Húsvéthétfőn reggel 7-kor, 9-kor és este 7 órakor lesz szentmise. Délelőtt ½ 11-kor nem tartanak szentmisét.

4. A következő héten minden nap este ½ 7-kor kezdődik az Isteni Irgalmasság imaóra.

5. A filmklub következő vetítése április 21-én, pénteken az esti mise után lesz a plébánián.

6. Április 23-án, jövő vasárnap az esti szentmise előtt ½ 7-kor hangversenyt ad aTiszaalpári Jubilate Deo Kórus és a szentmisén közösen énekelnek a Szent István és Palestrina kórussal. Szeretettel hívják és várják a kedves híveket.

7. Az Új Ember és a Keresztény Élet újságok ünnepi számmal jelentek meg. Az Új Ember 390 Ft-ért, a Keresztény Élet 360 Ft-ért vásárolható meg az újságos asztalnál.

8. Megjelent a Képmás magazin, amely az újságos asztalnál megvásárolható 550 Ft-ért.

9. Megjelent az egyházközség lapja, amely ingyenesen elvihető az újságos asztalról.

10. Közeledik a személyi jövedelemadó bevallásának utolsó határideje. Kérik, hogy adójuk 2 x 1 százalékával támogassák a Katolikus Egyházat és a Fülöp Atya Alapítványt vagy az Egyházmegyei Karitászt. Adószámok az újságos asztalról elvehetőek.

11. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek július 17-e és 22-e között Szlovákia, Csehország és Németország útvonalon. Nagyon kérik, hogy akik szeretnének részt venni, azok sürgősen jelentkezzenek. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián.



 

Kövessen minket a Facebookon is!