Helyi hírek 2017. május 5. 12:30

A Születés Hete a könyvtárban

Képgaléria
A Születés Hete a könyvtárban
Városunk is csatlakozott a Születés Hete országos programsorozathoz. A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete és a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár közös szervezésében kibővített Betűbölcsire várták az érdeklődőket május 2-án.

Kállainé Vereb Mária igazgató köszöntőjében elmondta, hogy a Születés Hete programsorozatnak az a célja, hogy a látogatók minél szélesebb körben jussanak hiteles információkhoz.

A könyvtárban megjelent anyukák és érdeklődők szakemberek előadásai által bővíthették tudásukat. Többek között hallhatták Zsikla Ágnest, IBCLC laktációs szaktanácsadót, Néma Attiláné Ella dúlát, illetve Vidács Tímea védőnőt, intim torna trénert is.

Az előadásokat követően a szakemberekkel és a védőnőkkel személyes beszélgetésre, tanácsadásra nyílt lehetősége a megjelenteknek.

A rendezvényen szóba került a babarát intézmények, kórházak kérdése is – mondta Tarnóczki Sándorné Tünde, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesületének elnöke. Hozzátette, hogy ezzel kapcsolatban szó volt arról is, hogy az újszülöttek számára mennyire fontos az édesanya folyamatos jelenléte.

A rendezvény végén tombolát sorsoltak a jelenlévők között.

Kövessen minket a Facebookon is!