Helyi hírek 2017. május 7. 07:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Húsvét negyedik vasárnapja - 2017. május 7.

1. Ma van a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Kérik buzgó szívvel a jó Isten kegyelmi ajándékait a papoknak, szerzeteseknek, hogy hiteles közvetítői lehessenek Krisztus evangéliumának. Imádkozzunk azért is, hogy mindazok, akiket Isten meghív a papi szolgálatra, örömmel tudják elfogadni azt. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira fordítják. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönik.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt 6 órakor elimádkozzák a lorettói litániát. Vegyenek részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjék mennyei Édesanyánk pártfogását és közbenjárását egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Május 14-én, vasárnap a ½ 11-es szentmise keretében lesz a templomban az elsőáldozás. Imádkozzanak az elsőáldozókért, hogy a szentségi Jézussal való találkozás valóban életre szóló elkötelezettséget jelenthessen számukra.

Fotó: Seres Attila

6. Május 17-én, szerdán délután 5 órakor hangverseny lesz a templomban. A Svájcból érkező művészek Égető Mária orgonaművésszel összefogva szeretnének megajándékozni mindenkit egy igazi kikapcsolódást nyújtó, lélekemelő élménnyel. Szeretettel hívnak mindenkit.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!