Helyi hírek 2014. június 13. 14:02

Kossuthvárosi Juniális

Kossuthvárosi Juniális
Június 14-én, szombaton újra Kossuthvárosi Juniális várja az érdeklődőket a városrész közparkjában. Az eddigi évekhez hasonlóan színes programok szórakoztatják majd a látogatókat, a vállalkozó kedvűek főzőversenyen és kispályás labdarúgó bajnokságon is kipróbálhatják tudásukat.

Az előrejelzések szerint nagyrészt gomolyfelhős, napos idő valószínű. Helyenként - nagyobb eséllyel délnyugaton és az Észak-alföldön - zápor kialakulhat, délnyugaton egy-egy zivatar is lehet. Az északnyugati szél napközben többfelé megélénkül, főként az ország középső részén időnként megerősödik. A hőmérséklet délután 26 és 30, késő este 18 és 23 fok között valószínű.

Az eddigi évekhez hasonlóan a 12. Kossuthvárosi Juniális is színes programokkal várja az érdeklődőket június 14-én, szombaton az óvoda mögötti füves parkban. A délutáni program 14 órától a Kiskunfélegyházi Mazsorett Eggyüttes és a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar felvonulásával indul a Dessewffy u. - Radnóti u. - Jósika utcán át a játszótérhez. 19 órától zsűri értékeli az elkészített pörkölteket. A főzőversenyre bármilyen pörkölttel lehet nevezni, olyannyira, hogy volt már példa strucc pörköltre is a juniálison - mondta el Jankovszki Zoltán, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője.

A parkban felállított színpadon a nap folyamán színes fellépések szórakoztatják a közönséget. Bemutatkoznak a kossuthvárosi óvodások, a Darvas iskola diákjai színes műsorral készülnek. Kézműves foglalkozások és kirakodóvásár is várja a körzet és a város lakóit, de sor kerül alföldi borok bemutatójára és kóstolójára is.

 

Kövessen minket a Facebookon is!