Sport 2017. május 20. 12:25

Népszerű rendezvénnyé vált a Félegyházi Utcák és Terek bajnokság

Képgaléria
Népszerű rendezvénnyé vált a Félegyházi Utcák és Terek bajnokság
Ötödik alkalommal rendezték meg május 20-án a Félegyházi Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd Sporttelepen lévő Bulls pályán. Az elmúlt évek során kiszélesedett és egyre népszerűbbé vált az esemény, amelyre a félegyházi amatőr csapatok mellett a környékbeli településekről is érkeztek játékosok. A helyi adottságokat figyelembe véve maximális létszámban, 16 felnőtt és több gyermekcsapat mérte össze tudását.

Öt évvel ezelőtt egyfajta hiánypótló rendezvényként valósult meg az első Félegyházi Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokság, amely lehetőséget biztosított amatőr csapatoknak a versengésre. Az esemény elérte célját, egyre népszerűbb programmá vált – mondta el Horváth Tamás szervező.

- Kisközösségeket, amatőr csapatokat szerettünk volna megnyerni, évről-évre többen vagyunk. A tervek szerint a jövőben még tovább bővítenénk a rendezvényt, amely az évek során családi programmá vált. Több generáció is pályára lépett, a legkisebbek gyermekbajnokság keretében mérték össze játéktudásukat.

 

A lebonyolítás értelmében 16 felnőtt csapat négyes csoportokba osztva mérkőzött meg. A legjobbakat kupákkal és érmekkel díjazták.

 

Szervezők:

Horváth Tamás önkormányzati képviselő, az MSZP városi elnöke

Eszik Bence a Művelődési és Szociális Bizottság tagja, a Societas alelnöke

 

Támogató:

Mesterházy Attila, országgyűlési képviselő, MSZP

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!