Program 2017. május 25. 13:20

Egyházmegyei családi nap

Egyházmegyei családi nap
Június 5-én, Pünkösdhétfőn, Máriakönnye-Vodicán rendezik meg a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye családi napját. A rendezvény főszervezője az Egyházmegyei Családbizottság és a SZÉK Egyesület által működtetett Parázs Pasztorális Központ. Az esemény a bajai espereskerület plébániáinak és hitoktatóinak összefogásával valósul meg. 

A Baja mellet 5 km-re található szép helyszínt a házigazda bajai Szent Antal Plébánia biztosítja, Schindler Mátyás plébános atya vezetésével. Az érseki szentmisét családi kalandtúra követi majd 10 állomással, Szent László király és Asztrik érsek nyomában, többek között íjászattal, lovagoltatással, tánccal, karddal, koronával, apródpróbával, hogy megidézzék a középkori hangulatot. Ezen kívül büfével, finom ebéddel, fagyival várják a kicsiket és nagyokat, délután pedig Molnár Szabolcs Interaktív Bűvész Show-ja szórakoztatja a családokat. A rendezvény ingyenes.

Program:

9:00   Regisztráció
10:00 Érseki szentmise a kápolnában
11:00 Családi kalandtúra 10 állomással Szent László király és Asztrik érsek nyomában (lovaglás, íjászat, tánc, kard, korona)
12.30 Ebéd
14.00 Molnár Szabolcs - Interaktív Bűvész Show
          kicsiknek és nagyoknak
15:00 Nyereménysorsolás és záróima

 

Kövessen minket a Facebookon is!