Helyi hírek 2017. május 28. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Urunk mennybemenetelének ünnepe - 2017. május 28.          

1. Csütörtökön Szent Jusztínusz vértanú emléknapja, szombaton pedig Lwanga Szent Károly és vértanú társai emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Hétfőn este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének összejövetelét a Közösségi Házban. Szeretettel hívják a keresztény édesapákat, nagypapákat és leendő
édesapákat is.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt. A héten ingyenes ruhaosztást tartanak. 

5. Szerdán az esti szentmise után képviselő-testületi gyűlést tartanak a
Közösségi Házban. Kérik az egyházközség képviselőit, hogy lehetőség szerint tegyék szabaddá magukat erre az alkalomra.

6. Csütörtökön elsőcsütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

7. Pénteken elsőpéntek lesz, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

8. Június 3-án, szombaton délután 3 órakor gyalogos zarándoklat indul Petőfiszállás-Pálosszentkútra. Gyülekezés ¾ 3-kor az Ótemplom előtt. Érkezés Szentkútra 7 óra körül, 8 órakor szentmise és gyertyás körmenet lesz. A hazaútról mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia. 

9. Pálosszentkút pünkösdi programjai megtekinthetőek a templomi hirdetőtáblán. A programokra mindenkit szeretettel várnak.

10. Jövő vasárnap, Pünkösd vasárnapján délután 4 órakor érseki szentmise keretében lesz a templomban a bérmálás. Ezen a vasárnapon a Kalmár kápolnában nem lesz szentmise, és este sem tartanak már külön szentmisét a templomban. Kérik a híveket, hogy aki teheti, a délutáni szentmiséremenjen el,hogy közösen imádkozhassanak a bérmálkozó fiatalokért.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!


 

Kövessen minket a Facebookon is!